Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
11:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Обласна рада визначила 35 програм, реалізація яких має стати пріоритетною цього року

Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Дніпропетровської області, затвердженою на 32-ій сесії Дніпропетровської обласної ради 27 січня, визначено 35 обласних програм, реалізація яких має стати пріоритетною цього року.

Як зазначив, виступаючи на сесії облради, начальник Головного фінансового управління облдержадміністрації Юрій Бірюков, серед основних завдань на 2006 рік, зокрема, — втілення у життя на регіональному рівні загальнодержавної програми «Здоров’я нації», у рамках якої на придбання медикаментів і обладнання для медичних закладів області буде виділено 6 млн грн, передбачено також фінансування оновлення парку автомобілів «швидкої допомоги», придбання діагностичного обладнання для закладів онкологічного і туберкульозного профілів.

У рамках обласної програми «Молодь Дніпропетровщини» цього року в області передбачено витратити майже 14 млн грн на розвиток будівництва житла, у тому числі близько 1,5 млн — на пільгове кредитування придбання житла для молодих сімей і 2 млн — на позики для молодіжного будівництва у сільській місцевості. Крім того, за цією програмою, близько півмільйона грн буде спрямовано на підтримку обдарованої і малозабезпеченої молоді, зокрема, іменних стипендій.

Як задекларовано у документі, прийнятому облрадою, 3 млн грн буде витрачено на заходи, внесені до Програми «Питна вода Дніпропетровщини», у тому числі, на ремонт магістральних водоводів, а також забезпечення бюджетних установ фільтрами та засобами хімічного очищення води. За словами Юрія Бірюкова, для реалізації в області державної стратегії подолання бідності в обласному бюджеті виділені кошти для придбання автомобілів інвалідів (2 млн грн), телефонізацію забезпечення засобами мобільного зв’язку ветеранів Великої Вітчизняної війни (175 тис. грн), надання грошової допомоги малозабезпеченим сім’ям (168 тис.) тощо.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Пиропатрон  (30.01.06 12:17): . ВОТ ВАМ И ОТМЫВАНИЕ ГОС ДЕНЕГ. НИЧего НЕ ИЗМЕНИЛОСЬ Ответить | С цитатой
kot1066  (29.01.06 12:46): А программы ГДЕ??? Ответить | С цитатой
satellite  (29.01.06 00:30): для заметки: "телефонізацію забезпечення засобами мобільного зв’язку ветеранів Великої Вітчизняної війни (175 тис. грн),"
НУ ЗАЧЕМ ВЕТЕРАНАМ МОБИЛКИ? У КОГО ДЕТИ ПОБОГАЧЕ - У ТЕХ МОБИЛКИ ЕСТЬ. А БЕДНЫМ МОБИЛКИ НИ К ЧЕМУ. ВОТ ВАМ И ОТМЫВАНИЕ ГОС ДЕНЕГ. НИЧО НЕ ИЗМЕНИЛОСЬ
Ответить | С цитатой
Герман  (28.01.06 13:40): "Передовая" держава бывшего Союза все еще не обеспечила ветеранов войны телефонами. И это через почти 61 год после окончания "победоносной" войны. И после этого еще смеются над Африкой... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте