Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
11:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Обласна рада затвердила бюджет Дніпропетровської області у розмірі 765,2 мільйони гривень

Обласна рада затвердила бюджет Дніпропетровської області у розмірі 765,2 мільйони гривень
Обсяг бюджету Дніпропетровської області на 2006 рік, ухвалений 32-ю черговою сесією обласної ради 27 січня, складатиме 765,2 мільйони гривень. Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», понад 642 мільйони гривень з цієї суми — це загальний фонд бюджету, решта — резервний фонд.

Як зазначив у своїй доповіді на сесії начальник Головного фінансового управління Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Бірюков, бюджет передбачає збільшення видатків майже у всіх галузях. Зокрема, бюджетом заплановано видатки на оздоровлення учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (3,2 млн грн), їхнє пільгове медичне обслуговування (1,2 млн грн), організацію відпочинку дітей (1,6 млн грн), програму «Цукровий діабет» (15,6 млн грн). також у бюджеті вперше заплановано видатки на соціальну допомогу дітям, чиї батьки перебувають у розшуку (748 тис грн), та фінансування 25%-вих пільг на оплату житлово-комунальних послуг і проїзд у громадянському транспорті для «дітей війни».

За словами Юрія Бірюкова, цього року вилучення з обласного бюджету до Державного бюджету будуть скорочені на 30 млн грн (торік вони становили 52 млн грн), що дасть можливість у більших обсягах реалізувати соціальні програми.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Герман  (28.01.06 17:41): Интересно, понюхает ли мистер igor "демократической" цензуры? Ответить | С цитатой
igor  (28.01.06 10:50): Непонятно зачем выделят денги на проезд детям войны если они и так ездят бесплатно Или исполком будет их финансироватъ дважды как детей и как пенсионеров Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте