Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 28 октября 2024
11:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Право оренди земельної ділянки в лівобережній частині Дніпропетровська під будівництво житлового масиву «Фрунзенський-3» буде виставлено на аукціон

Дніпропетровська міська рада ухвалила рішення про продаж права оренди земельної ділянки площею 19,4 га в лівобережній частині Дніпропетровська під планування й забудову житлового масиву «Фрунзенський-3» на аукціоні. Рішення про це було затверджено на черговій 33-ій сесії Дніпропетровської міської ради 4-го скликання 25 січня 2006 року.

За рішенням міськради, стартова ціна права оренди цієї земельної ділянки у межах вул. Широкої та Замполіта Бєляєва (неподалік від Донецького шосе й Кайдацького мосту через річку Дніпро) на 10 років визначена у сумі 9 млн 250 тис. грн без урахування податку на додану вартість.

Міська влада має намір зобов’язати переможця аукціону привести земельну ділянку в належний санітарний стан, до початку забудови розробити детальний проект планування земельної ділянки та прилеглої до неї території, забезпечити вільний доступ до мереж міських інженерних комунікацій, які проходять по цій ділянці, для проведення ремонтних і профілактичних робіт.

Як повідомили інформагентству «Придніпров’я» у прес-службі Дніпропетровського міського голови, проведення аукціону з продажу цієї земельної ділянки заплановано на лютий 2006 року.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Казнокрад  (01.02.06 21:23): Может стоит посмотреть кто какую землю в аренду взял. Вот Жуков - кандидат в мэры уже 3 года гольф-клуб на Победе строит! Прямо на берегу Днепра. Че не замечали? 60 Га. Думаю, на аукционе он за нее не платил. И будут там супер-пупер элитные многоэтажки с частной придомовой территорией и охраняемым паркингом. Тока ДАЙТЕ ЕМУ МЭРство. А его, же Жуковский заповедник в Приднепровске. Люблю туда ездить. Это уже элитные котеджи будут построены!. Ответить | С цитатой
Пассажир Жора  (27.01.06 13:13): Харашо будет езьдить с Фрунзенского и обратно ! Ответить | С цитатой
bugsbunny  (27.01.06 12:12): хотя с другой стороны, смотря что там построят, а то пустует уже лет 15... Ответить | С цитатой
bugsbunny  (27.01.06 12:11): та да!где это видано такую цену за квадратный метр земли, меньше 50 коп :( грусно Ответить | С цитатой
Oleg  (27.01.06 10:45): Цена аренды 0,48 грн. с НДС за 1кв.м в месяц Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте