Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
00:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Забезпечення газом міст та районів знаходиться під контролем обласної влади

Газові проблеми, про які з хвилюванням у ці дні говорили у всій Україні не залишили осторонь і Дніпропетровську область. Хоча на сьогодні газові мережі функціонують в належному ритмі, в будинках, дитячих закладах інших приміщеннях тепло, необхідно тримати ситуацію під контролем.

3 січня перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Альохін провів нараду з головами райдержадміністрацій, керівниками відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та енергозабезпечувальних компаній з питань стабільності роботи промислових підприємств, своєчасних розрахунків за енергоносії та економії газу. Обговорювалися також питання поставлені Прем”єр –міністром України Юрієм Єхануровим на селекторній нараді з голова облдержадміністрацій. Зокрема, це дотримання встановлених для областей лімітів на споживання газу. При цьому зазначалося, що для населення та побутових споживачів вони залишилися в розмірах грудня. З інформацією про економне споживання газу виступив голова правління ВАТ по газопостачанню та газифікації „Дніпропетровськгаз” Геннадій Алексєєнков. Голови районних державних адміністрацій звітували про стан розрахунків за енергоносії та дотримання використання ліміту газу.

На сьогодні найбільшими боржниками виявилися „Криворізька теплоцентраль” та „Дніпропетровські міські теплові мережі”.

Піклуючись про те, щоб взимку були зігріті мешканці всіх квартир та будинків, а особливо будинків-інтернатів, для пристарілих, інших соціальних закладів, головою обласної державної адміністрації Надією Дєєвою підготовлено відповідне доручення.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте