Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
02:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сотні керівників підприємств середнього бізнесу на Дніпропетровщині в 2005 році почали офіційно отримувати зарплату від 20 до 50 тисяч гривень на місяць

Завдяки діяльності податківців, сотні керівників підприємств середнього бізнесу в Дніпропетровській області в 2005 році почали офіційно отримувати заробітну плату від 20 до 50 тисяч гривень за місяць зі сплатою відповідних податків. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Державної податкової адміністрації України (ДПА) у Дніпропетровській області.

«З початку року значна увага податківців направлена на підприємства, які мінімізують сплату податку шляхом виплати заробітної плати «у конвертах» або шляхом використання найманої праці без відповідного оформлення трудових відносин», — повідомили в прес-службі.

Як зазначають в прес-службі, з початку року ДПА проведено перевірки 300 «мінімізаторів», дві тисячі позапланових перевірок і рейдів з метою виявлення незареєстрованих найманих працівників, налагоджено співпрацю з цих питань із територіальними органами праці та соціального захисту. Матеріали перевірок, аналітичні дані щоквартально передаються до обласної та місцевих прокуратур.

Довідка: 90% підприємств середнього бізнесу Дніпропетровської області входить до 65 регіональних та міжрегіональних фінансово-промислових груп. Тут працюють понад 330 тисяч чоловік із заробітною платою 500-600 грн на місяць.
Gorod.dp.ua на Facebook.


achum  (02.12.05 18:39): Надо полагать – это провокационная статья??? Ответить | С цитатой
Потап  (02.12.05 13:38): Увага податківців -за нас!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте