Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 24 июня 2024
15:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Для будівництва метрополітену в Дніпропетровську з бюджету будуть виділені кошти

В Міністерстві транспорту та зв'язку України під головуванням першого заступника Міністра В. Бондаря відбулася нарада за участю представників Київського, Харківського, Донецького метрополітенів, на котрій розглядалися питання щодо забезпечення подальшого будівництва та розвитку метрополітенів, виконання законодавства України щодо їх фінансування, узгодження проекту Концепції Державної цільової програми будівництва та розвитку мережі метрополітенів на 2005-2010 рр.

Того ж дня відбулася зустріч виконуючого обов'язки першого заступника голови облдержадміністрації І.Чорнокура з Прем’єр-міністром України Ю.Тимошенко. Під час зустрічі Юлія Володимирівна підтвердила наміри Кабінету Міністрів України виділити в поточному році з Державного бюджету кошти на продовження будівництва метрополітену в м. Дніпропетровську в сумі 25 млн. грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте