Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 23 июня 2024
22:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Забезпечення виконання чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту перевізниками всіх форм власності у місті

Рішення виконавчого комітету міської ради "Про забезпечення виконання чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту перевізниками всіх форм власності у м. Дніпропетровську".

Згідно з підпунктами 10 та 12 пункту а) статті 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” до власних повноважень виконавчих органів міської ради в галузі транспорту віднесено затвердження маршрутів і графіків руху місцевого пасажирського транспорту незалежно від форм власності, залучення на договірних засадах підприємств, установ та організацій, що не належать до комунальної власності відповідних територіальних громад, до участі в обслуговуванні населення засобами транспорту.

Товариством з обмеженою відповідальністю РІА “Дніпро” з порушенням чинного законодавства видані дозволи на перевезення пасажирів автотранспортом: ПП “ОРПК”, ТОВ “Анкул”, ПП “Славянка”, ТОВ “Весталл”, КП “Облкомунсервіс”, ТОВ “Інтрист”, ПП “Апекс плюс”.

Самоправно організувавши пасажирські перевезення автотранспортом на території міста Дніпропетровська, ці підприємства привласнили собі повноваження Дніпропетровської міської ради, її виконавчого комітету та виконавчого органу – управління транспорту міської ради.

Керуючись законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт” та відповідно до листа управління транспорту міської ради від 13.06.05 № 435/5 виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

Дозволи на перевезення пасажирів, видані ТОВ РІА “Дніпро” (Іванов Г.І.) з порушенням чинного законодавства, визнати такими, що не дають право здійснювати перевезення пасажирів юридичним та фізичним особам у м. Дніпропетровську.

Заборонити юридичним та фізичним особам видачу дозволів, відкриття та обслуговування маршрутів з порушенням порядку, встановленого чинним законодавством та рішенням виконкому міської ради від 11.05.04 № 1147 “Про організацію перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпропетровську”.

Управлінню транспорту міської ради (Маціпура В.В.), відділу ДАІ ДМУ УМВС України в Дніпропетровській області (Чудновський О.В.), МКПТ “Дніпроміськтранс” (Кулабухов Г.О.) вжити заходів щодо вилучення дозволів, виданих, крім управління транспорту міської ради, іншими юридичними та фізичними особами (у т.ч. і ТОВ РІА “Дніпро”), на перевезення пасажирів у м. Дніпропетровську та припинення незаконної діяльності у галузі транспорту.

Просити Прокуратуру м. Дніпропетровська та ДМУ УМВС України у Дніпропетровській області здійснити перевірку наявності відповідних документів для здійснення перевезень пасажирів у м.Дніпропетровську: ТОВ РІА “Дніпро”, ПП “ОРПК”, ТОВ “Анкул”, ПП “Славянка”, ТОВ “Весталл”, КП “Облкомунсервіс”, ТОВ “Інтрист”, ПП “Апекс плюс” і вжити заходів щодо забезпечення законності у сфері міських пасажирських перевезень.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Костюченка С.М. та заступника міського голови Буйвола А.С.

Міський голова І.І. Куліченко
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте