Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 23 июня 2024
22:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Введено в експлуатацію нову автодорогу

Важливою подією ознаменувався початок липня на Дніпропетровщині. Завдяки спільній та наполегливій роботі облдержадміністрації та служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області введено в експлуатацію автодорогу Малософіївка – Тарасівка протяжністю 1,8 км, що проходить через територію Криничанського району.

В урочистому відкритті дороги взяв участь голова обласної державної адміністрації Юрій Єхануров. Виступаючи перед присутніми, він зазначив, що однією з головних умов стабілізації та зростання економіки держави, покращення умов і рівня життя населення є стале та ефективне функціонування дорожньої галузі. Автомобільні дороги загального користування, особливо мости та шляхопроводи, мають велике значення в розвитку господарського комплексу області.

Даний відрізок входить в автодорогу Дніпропетровськ – Миколаїв (через Кривий Ріг), яка є однією з найважливіших транспортних артерій в дорожній мережі області й держави в цілому. Вона пов'язує між собою важливі промислові та адміністративні центри Донбасу і Кривбасу, головні міста нашого регіону - Дніпропетровськ і Кривий Ріг. Інтенсивність руху складає до 7 тисяч автомобілів за добу.

Проходження такої великої кількості автотранспорту по населеному пункту викликало соціальну напругу серед мешканців Малософіївки, а викиди шкідливих вихлопних газів негативно впливали на стан здоров'я людей. Тому в 1991 році було спроектовано, а в 1994 році розпочато будівництво автодороги в обхід населеного пункту, загальною довжиною 4,3 км. Через нестачу коштів будівництво було майже припинено. Першу ділянку автодороги протяжністю 2,5 км було введено в експлуатацію в 2002 році. В поточному році керівництво області прийняло рішення закінчити довгобуд.

І ось нарешті транспортники отримали значний економічний ефект від перевезень вантажів по об'їзній дорозі, а мешканці – спокій в оселях та покращення екологічного стану.

Кращим учасникам будівництва дороги Юрій Єхануров вручив подяки голови облдержадміністрації та цінні подарунки.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (9)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (6)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Відпочинок та гармонія з природою: сквер Прибережний у Дніпрі наче магнітом притягує тисячі людей (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте