Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 30 июня 2024
00:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сегодня в Днепре начнут продавать очень необычную марку

Сегодня в Днепре начнут продавать очень необычную марку

27 июня Укрпочта запускает в оборот новую марку, которая посвящена налогам. В военное время важность налогов многократно возросла. Из-за Большой войны бюджет Украины испытывает огромную потребность в средствах. Именно налоги позволяют стране хоть как-то держаться на плаву…

Налогам посвящена очередная новая марка, о которой рассказал генеральный директор Укрпочты Игорь Смилянский:

«Є марки, які викликають захоплення, є ті, які викликають посмішку, є ті, які викликають сум та сльози, а є ті, які точно не залишать наше суспільство байдужим. Бо за межами мобілізації ніщо так не чіпляє людей, як необхідність платити податки. Але Україна воює і кожна гривня податків - це цеглина в нашу обороноздатність.

Думаю, всі знають, що США (та їх платники податків, які, до речі, сплачують до 50% від зарплати) надають Україні найбільшу військову допомогу. Але не всі знають, що одна з найуспішніших рекламних кампаній по сплаті податків (та одна з перших у світі) була саме в США під час Другої світової війни. І з того часу американці звикли, як сказала людина, зображена на 100$ купюрі (а саме - головний поштмейстер США) Бенджамін Франклін: ніщо в цьому світі не є неминучим, крім смерті та податків (Nothing is certain except death and taxes).

Тож, надихнувшись цим прикладом, а також наближенням Дня Конституції, де в статті 67 написано: «Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом», Укрпошта 27 червня запускає марку “Податки. Армія. Перемога”.

Податками ми спільно підтримуємо ЗСУ. Як сказав президент, зарплата одного військового - це податки 6-8 працюючих українців. Тож доводити важливість теми буде зайвим. Це база, ґрунт і фундамент, який ми закладаємо в майбутню перемогу і незалежність кожного куточку нашої країни .

Придбати цей поштовий випуск можна онлайн тут: bit.ly/taxesarmy, висловитися щодо тем чи до чудового художнього зображення - в будь-яких соцмережах, ну, і пам’ятаємо, що, купуючи марки Укрпошта, ви теж поповнюєте державний бюджет, бо податки ми платимо повністю і чітко за графіком.

Спецпогашення проведемо 27 червня.

Слава Україні!».




Gorod.dp.ua на Facebook.


прохожий  (27.06.24 11:17): налогов с продажи этих марок как раз хватит на месячную зп главе укрпочты. "податки.армия. перемога" здесь не при чём Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (36)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте