Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
04:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепровском Доме искусств прошел яркий Арт-фестиваль

|«« «« »» »»|

Несмотря на войну, Дом искусств продолжает многолетнюю традицию проведения фестиваля юных талантов «Мрії мого дитинства».

Состоялся такой фестиваль и в этом году. Он проходил два дня, а его кульминацией стало открытие выставки рисунков юных художников.

Подробней об этом рассказала арт-директор Дома искусства Валентина Слобода:

«Щороку в Будинку мистецтв проводимо традиційний арт-фестиваль юних талантів «Мрії мого дитинства». І попри війну і цього року арт-фестиваль відбувся, бо діти підростають і продовжують виявляти свої таланти, а дорослі прагнуть допомагати їм розвинути їхні таланти та здібності.

Старт дводенному фестивалю (проводився два дні: 1 та 2 червня) дав традиційний український півник, який завжди сповіщає про ранок, зустрічає Сонечко, яке перемагає тьму. Діти нашого рідного міста та Вугледару і Волноваського району Донеччини малювали, грали в ігри, розгадували вікторини, знайомились і спілкувались, отримували подарунки, фотографувались.

На зустріч з дітьми завітала відома письменниця, автор понад 20 книг для дітей, лауреат літературної премії ім. М. Куліша, яка має статус «Золотий письменник України», ЕЛІНА ЗАРЖИЦЬКА. Діти послухали її розповідь про героїв книжок, про козацькі традиції нашого краю, про створення 9-ти мультфільмів за творами авторки з дитячими малюнками. З інтересом і задоволенням малеча брала участь у театралізації казки пані Еліни про кабанчика, який шукав друзів.

Діти родин переселенців з Вугледару та Волноваського району малювали на асфальті улюблені квіти України, жваво змагались у іграх. Майстрині Тетяна Голубенко та Олена Содух навчали дітей на майстер-класах робити яскраві парасольки. А керівники Волноваського району нагороджували здібних дітей.

Кульмінацією фестивалю стало ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ дитячого малюнку «Мрії мого дитинства», що продемонструвала здібності юних художників 11 творчих об’єднань: дитячих студій образотворчого мистецтва, гуртків та художніх відділень шкіл мистецтв Дніпра. В експозиції - понад 100 творчих робіт із Дніпра, Вугледару та Волноваського району, у яких юні художники проявили свою фантазію і зобразили за допомогою художніх засобів бачення своєї мрії, свій настрій і думки.

Присутні побачили два МУЛЬТФІЛЬМИ, які цього року є ЮВІЛЯРАМИ (50 років з дня прем’єри!): «Казка про чисту крижинку» і «Хлопчик з вуздечкою».

На пам’ять можна було зробити цікаві світлини у фотозоні. Кожен учасник отримав смачнюче морозиво та цукерки. Свято не залишило байдужим нікого з присутніх.

ЩИРО ДЯКУЄМО ЗСУ ЗА ЗАХИСТ, ЗА МУЖНІСТЬ, ЗА МОЖЛИВІСТЬ ПРОВЕСТИ ЦЕ СВЯТО! Велика ДЯКА ПЕДАГОГАМ, ВИКЛАДАЧАМ, ОРГАНІЗАТОРАМ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ З ДІТЬМИ, розвиваючи їхні таланти».

Фото – Дом искусств.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (16)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (11)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте