Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
02:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині проходять півфінальні поєдинки обласного етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»

На Дніпропетровщині проходять півфінальні поєдинки обласного етапу «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч»

Понад 600 учнів розпочали боротьбу в обласному етапі «Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч». Усі вони – переможці попередніх турів. Зараз тривають півфінали з ігрових видів спорту.

«Зараз в області проходять відбіркові півфінальні турніри. Вже за тиждень визначимо чемпіонів регіону. Вдячні кожному учаснику. Вони – головні рушії проєкту. Заряджають своєю енергією та мотивацією», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.
На різних локаціях вже відбулися півфінальні матчі з волейболу, футзалу і баскетболу.

Юні баскетболісти зіграли у Дніпрі. Змагалися командами п’ять на п’ять. Спортивні баталії розгорнулися на полі чемпіонів Суперліги – БК «Дніпро».

«Визначити найкращих з кращих – не просто! Кожна з команд вже пройшла стільки всього, щоб поборотися в обласному етапі. Дуже хочеться, аби проєкт став початком на шляху до великих перемог», – додала заступник очільника області Ірина Грицай.

Сергій – представник команди з Криворізького району. Каже, вони запальні хлопці. Йтимуть до перемоги.

«Тренер каже, що ми вже молодці. Адже пройшли так багато етапів. Капітан у нас крутий. І до кільця суперника пройде. І м’яча туди закине», – розповів школяр.

Збірна, у якій грає Тимур – з Перещепиного. Хлопці представляють Новомосковський район. Запевняють, їхня сильна сторона – швидкість.

«До команди потрапили найкращі гравці школи. І ми вдячні за можливість пограти, зустріти сильних суперників», – сказав юний баскетболіст.

Щиро вболіває за своїх пані Тетяна. Вона вчитель фізкультури одного з ліцеїв Кам’янського.

«Ми готувалися кожного дня. Приїхали з надією пройти до фіналу. Хлопцям складніше грати на виїзді. Адже звикли до свого залу. Але нічого. Вони наполегливі, дисципліновані, професійні», – наголосила пані Тетяна.

Окрім хлопців, зіграли у півфінали і команди дівчат-баскетболісток.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті