Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі запускають безоплатні курси з італійської мови для дітей

У Дніпрі запускають безоплатні курси з італійської мови для дітей

У Дніпрі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру запустили набір на безкоштовні курси італійської мови для дітей. Навчатиме італійської переселенка з Харкова Ірина Погребняк, яка переїхала до міста з початком повномасштабного вторгнення.

Як зазначає директорка освітнього простору Вікторія Паніна, курси італійської мови відкрили у відповідь на запит відвідувачів центру. 

«Зараз у просторі ми безкоштовно викладаємо українську, англійську, японську, польську та італійську мови. Запит на останню — шалений. У нас вже навчається декілька груп дорослих, тож виникла ідея запустити окремий курс для дітей. Разом із досвідченою викладачкою Іриною діти вивчатимуть мову «з нуля» через інтерактивні заняття та вправи та зможуть ближче познайомитися з італійською культурою та традиціями», — ділиться директорка.

Навчатиме італійської Ірина Погребняк — переселенка з Харкова. У рідному місті освітянка мала власну школу іноземних мов, а 2007 року отримала звання «Харків’янка року в галузі мистецтва та культури». Ірина має значний досвід викладання італійської, а також проводить безкоштовні заняття польської мови у Гончаренко центрі. 

Курс італійської мови для дітей триватиме три з половиною місяці. Як зазначають у центрі, йдеться про вивчення мови «з нуля», фактично з абетки. Заняття проходитимуть двічі на тиждень за адресою вул. Старокозацька, 40б. Для участі достатньо зареєструвати дитину за посиланнями:

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Gorod.dp.ua на Facebook.


Saetta  (26.04.24 19:39): Флаг Франции тут к чему? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті