Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На водоймах Дніпропетровщини рибпатрульні знайомлять рибалок із гідом рибалки-любителя

На водоймах Дніпропетровщини рибпатрульні знайомлять рибалок із гідом рибалки-любителя

У ньому роз'яснюються Правила любительського рибальства.

З метою попередження виникнення порушень рибоохоронці активно проводять на водоймах Дніпропетровської області масово-роз’яснювальну роботу. Рибалок знайомлять з Гідом рибалки-любителя, в якому містяться роз’яснення Правил любительського рибальства.

Гід містить загальні правила любительського рибальства, визначення розміру водних біоресурсів, перелік заборонених знарядь лову для здійснення вилову, розміри риб, дозволені до вилову рибалкам, норми вилову водних біоресурсів.

Крім того, зазначені такси для обчислення розміру відшкодування шкоди за незаконний вилов водних біоресурсів.

Додатково у довіднику вказаний номер телефону Всеукраїнської безкоштовної «гарячої лінії» 0 (800) 50-52-50.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Мышьяк  (05.03.24 09:53): Вот как бYpжYгчики дбают про своих холопчиков, рекламку им за их счет подкидывают, чтобы они не смели ловить больше лимита для поддержания работоспособности. Сколько развелось легавых, которых бы на фронт отправить, а они катаются по суше, и по воде и раздают паршивости. Почему никто в заднюю седалищную точку им не заткнул эту рекламку? Что, боитесь? Баранчики.

И все к простолюдине пристают... А вот до Ылитных бYржYазных домохозяйств, с вооруженной охраной, в которых участки выходят прям на реку эти риппатрульни не доплывают. Или когда на таких речках как Татарка, Самара делают незаконные дамбы, тоже не доплывают. Куда этим легавым-то, ойчкyют они с против своих хозяев выступать, даже если хозяева поступают незаконно. Они их подвижную собственность (то есть нас с вами) донимают своими рекламками и запретами. Да будет проклята бYpжYйска украина! да будут прокляты олигархи и их легавая обслYга!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті