Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
16:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро продовжує облаштовувати обʼєкти теплопостачання потужними генераторами та проводити ревізію обладнання задля якісної подачі тепла

Дніпро продовжує облаштовувати обʼєкти теплопостачання потужними генераторами та проводити ревізію обладнання задля якісної подачі тепла

Попри те, що опалювальний сезон в самому розпалі, у Дніпрі продовжують активно проводити ревізію у котельнях, аби система працювала як годинник, а у квартирах дніпрян було тепло.

На одній з таких котелень проводять ревізію підживлювального насосу.

«Наша котельня забезпечена всім необхідним, аби оперативно проводити ремонтні та ревізійні роботи. Все, аби не залишити людей без тепла. Також ми навели й естетичний лад у котельні, все пофарбували, освіжили», - прокоментувала майстер теплової дільниці Наталія Голдіна.

Крім цього, Дніпро продовжує встановлювати генератори на обʼєктах теплопостачання міста. Все, аби при відключеннях електроенергії врятувати систему опалення від розмерзання.

Ця котельня забезпечує теплом 3 будинки та опалює 2 підприємства. Дизельні установки встановлюють не тільки на великих котельнях та ТРП, а навіть на обʼєктах, які подають тепло невеликій кількості містян.

«Сьогодні я інспектую цю котельню, де проводять ревізію насосів. Вона забезпечує теплом всього 3 будинки, але і опалює 2 підприємства. Влітку тут повністю замінили старі вікна на нові металопластикові, замінили насосне обладнання, а восени встановили 2 генератори. Ця котельня — один з прикладів комплексного підходу»,- розповів директор КП «Теплоенерго» ДМР Андрій Клименко.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (29.01.24 22:33): Если бы не порезали отопительные трубы, по которым проходило дешёвое тепло, то и генераторы покупать сейчас не пришлось бы. Поднимится стоимость на электричество, отопление будет вообще очень дорогим. А стоимость генераторов включат в тариф за тепло. Если разные источники для отопления, то всегда удобно и оправдано, нет электричества, то будет тепловая энергия. Но атомные станции тоже не очень необходимы их просто продали, как и бетонный завод, который делал прочный бетон для атомных станций, а кто-то орден от Фракции получил. Грустно. Відповісти | З цитатою
Риелтор  (28.01.24 10:44): Большое спасибо городским властям за заботу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті