Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У музеї «Машини часу» влаштують безпечний перехід

У музеї «Машини часу» влаштують безпечний перехід

Завтра, 4 січня, Технічний музей Дніпра запрошує на актуальний захід.

Тут о 12 годині розпочнеться розважально-просвітницький захід «Безпечний перехід». Його музей «Машини часу» проведе спільно з Управлінням патрульної поліції міста та Департаментом транспорту Дніпра.

У музеї буде створено зону сучасного мегаполісу. І всіх гостей навчатимуть правила безпечного переходу доріг. Насамперед захід орієнтований на школярів.

Докладніше про це у музеї «Машини часу» повідомили:

«Музей «Машини Часу» спільно з Управлінням Патрульної поліції та Департаментом транспорту та транспортної інфраструктури проведе 04 січня о 12:00 агітаційний захід «Безпечний перехід», який має на меті пояснити та показати наживо мешканцям нашого міста, як безпечно переходити вулиці.

Для проведення заходу Департамент транспорту та транспортної інфраструктури надав пристрої для примусового зниження швидкості та нові види дорожніх знаків пов'язані з пішоходами та велосипедистами. Управління патрульної поліції надало теоретичну підтримку з наданням патрульного автомобіля на час заходу у вихідні дні. Розташування експозиції автомобілів у музеї «Машини Часу» буде імітувати рух всередині мегаполісу - тротуари, світлофори, дорожня розмітка, пішохідний перехід та транспортні засоби.

Музей «Машини Часу» об'єднав всі отримані матеріали від партнерів заходу з експонатами музею та ознайомить громаду міста у вихідні дні під час безкоштовних екскурсій або під час зимових канікул, як безпечно перейти пішохідний перехід».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті