Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі родина депутата облради придбала частину райадміністрації

У Дніпрі родина депутата облради придбала частину райадміністрації

Донька депутата Дніпропетровської облради, керівника лікарні матері та дитини ім. Руднєва Ігора Македонського придбала частину Соборної райадміністрації у Дніпрі.

Про це у «Фейсбук» повідомив керівник ГО «Платформа Громадський контроль» Денис Селін.

«Родина Македонських отримала в свою власність частину будівлі Соборної районної ради (Шевченко 7), це навпроти входу в парк Шевченка. Там родина отримала 5% будівлі райради або 285,5 км. м. Якимось диким чином отримали частину адміністративної будівлі, зокрема гаражі. Схоже на схему: потім претендувати на викуп всієї райради. І ще дочка, щоб важче було все відмотати взяла іпотеку під це в матері, – написав Денис Селін. – Коли дивним чином ОПЗЖ відходять куски будівлі райради, це просто жесть і в міській раді це знають».
Ігор Македонський був обраний до Дніпропетровської облради від партії «Опозиційна платформа «За життя!».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Митяй  (14.12.23 12:48): То есть, если бы от "слуг", то никаких претензий? Відповісти | З цитатою
Vlad  (13.12.23 23:47): ///Семья Македонских получила в свою собственность часть здания Соборного районного совета...Игорь Македонский был избран в Днепропетровский облсовет от партии «Оппозиционная платформа «За жизнь!»./// Жах,сподіваємося відреагує СБУ та інші правоохоронні органи, а найцікавіше хто це все в Мерії провернув, щоб хтось міг спокійно купити частину державного майна, яке ще не виставлено на малу приватизацію, а є діючою будівлею ... Відповісти | З цитатою
житель  (13.12.23 15:10): Я не понял: почему вообще эти райисполкомы и рай-ад-ми-ни-стра-ции старых районов до сих пор не упразднены!? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті