Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Аварійний ремонт труб та робота пункту незламності у Дніпрі – перевірка чергового по місту

|«« «« »» »»|

У Дніпрі КП «Дніпроводоканал» оперативно ліквідовує будь-які аварійні ситуації у різних районах. Усе для безперебійного надання послуг абонентам.

Виконання робіт перевірив директор цього комунального підприємства Юрій Гамазинський, який сьогодні чергує містом.

«Аварія на виток води. Ремонт проводиться на водопроводі діаметром 100 мм. Він живить вісім вулиць. Для відновлення задіяна бригада та три одиниці техніки. Роботу завершимо за світловий день. Виконуємо за заявками мешканців», – розповів заступник начальника дільниці Соборного району Дмитро Пироговський.

«Тут чавунна труба. Зараз комунальники накладуть хомут та далі вже ця труба піде під заміну на поліетиленову такого ж діаметру», – уточнив Юрій Гамазинський.

З 1 січня цього року по 18 жовтня отримано більше ніж 16 000 заявок з контакт-центру, що стосуються підприємства. З них пов`язаних з водопостачанням – 6 200, з водовідведенням – 10 307.

Черговий також перевірив один з пунктів незламності, що на вул. Квартальній, 8.

«Пункт може прийняти 80 людей. У нас облаштовані місця для тварин, підготовлена аптечка, окрема зона для зарядки гаджетів. Також облаштоване місце з питною водою й чайниками, де можна випити каву та чай. Є окрема зона з іграшками та книгами для діток, до того ж – окрема кімната для мам з малюками, щоб змінити підгузок, переодягнути малечу тощо», – показує та розповідає заступниця директора ДЮЦ «Штурм» Євгенія Власенко.

Для безперебійної роботи пункту незламності є генератор.

«Побаченим задоволений. Тут є все необхідне для функціонування пункту незламності та комфортного перебування людей», – підсумував директор підприємства КП «Дніпроводоканал» ДМР Юрій Гамазинський.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті