Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кривому Розі відкрили ще 8 дитячих садків

У Кривому Розі відкрили ще 8 дитячих садків

Загалом у цьому місті діти займаються у 87 дошкільних закладах.

Ситуація з дитсадками на Дніпропетровщині – непроста. Як уже повідомляв Міський сайт, через загрозу обстрілів вони працюють лише у Кривому Розі та Кам'янському, а дніпровські мами регулярно обурюються тим, що їм нема куди подіти своїх малюків.

Тим часом у Кривому Розі, який регулярно зазнає ворожих обстрілів, відновили роботу ще 8 дитсадків. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул:

«Плюс ще 8 дитячих садків.

Навіть під час війни маленькі криворіжці мають можливість отримувати дошкільну освіту. З дотриманням норм безпеки продовжуємо відновлювати роботу дитячих садочків - вже відкрито 87 закладів, працює 303 чергові групи, їх відвідують понад 3,5 тисяч малюків. Ми розуміємо, наскільки це важливо для батьків, які працюють. До речі, приймають всіх діток – обмеження, які були з початку коли було садків мало (тільки діти військовослужбовців і тих, у кого обоє батьків працюють) знято.

З цього понеділка відкрито додатково ще 8 садочків: 5 - в Покровському, 2 - в Металургійному та 1 - у Довгинцівському районах. До кінця року плануємо, що кількість садочків збільшиться майже до 100.

Ситуація напружена, але ми не припиняємо роботу, яку розпочали торік майже з «нуля». Це облаштування укриттів, яких до війни фактично не було - ніхто й уявити не міг, що в 21 столітті окупанти будуть бомбити мирні міста і ніхто навіть у проектах при будівництві їх не передбачав. Тому зараз використовуємо всі наявні можливості, щоб облаштувати сховища. Усі вони обов'язково сертифікуються ДСНС. А працівники садків намагаються зробити так, щоб навіть укриття виглядали для дітей красиво та мирно.

Зараз місця в садках є, тому батьки можуть звернутися до керівників своїх садочків або до районного управління освіти та записати свою дитину в садок. Можливо не той, який у вашому дворі, але порекомендують інший.

Дякую всім вихователям та працівникам садків за вашу роботу та чуйне ставлення до дітей!».

Фото зі сторінки Олександра Вілкула. 






Gorod.dp.ua на Facebook.


вот те раз...  (11.10.23 11:15): А где же туалеты в укрытиях, которые являются обязательным требованием и при отсутствии которых в укрытиях не открывают сады?
А где же водопровод, который являются обязательным требованием и при отсутствии которого в укрытиях не открывают сады?
А где же система очистки воздуха, которая является обязательным требованием и при отсутствии которой в укрытиях не открывают сады?
А где же wi-fi, из-за отсутствия которого в укрытиях запретили открывать сады у нас в городе?
Нужно иметь совсем немного мозгов, чтобы понять, что идет пиар для Вилкула перед приближающимися выборами. И плевать на людей, которые в других городах не могут детей водить в сады. Одна шайка - что регионалы, что слуги. Одни продолжают начатое другими
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті