Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
11:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Поля Ford збив жінку, яка пізніше померла від травм: що вирішив суд

У Дніпрі на Поля Ford  збив жінку, яка пізніше померла від травм: що вирішив суд

13 квітня на проспекті Поля сталася аварія. Там ледь не зіткнулись Ford та Skoda. Ford збив жінку-пішохода. Вона померла від отриманих травм.

Встановлено, що водій Skoda виїжджав зі Стромцова на проспект Поля. Він повертав направо на червоний сигнал світлофора, в напрямку зеленої стрілки на таблиці. Про це йдетья у рішені суду.

Водій Ford їхав у крайні правій смузі по проспекту Поля з перевищенням швидкості (не менше 78 км/год). Він був вимушений екстрено загальмувати. Чоловік втратив кермування та збив 85-річну жінку, яка стояла поруч з проїжджою частиною. Цю ДТП зафільмувала камера відеонагляду.

Чоловіків визнали винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 ККУ та призначили їм покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років. На підставі статті 75 ККУ України їх звільнили від відбуття призначеного покарання з випробуванням, якщо вони протягом іспитового строку тривалістю два роки не вчинять нового злочину.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


727  (04.07.23 10:53): Что?вот так вот?убили и "понаблюдаем за их поведением"?да ладно.хотя...этот светский суд-то ещё шоу.совесть-это вот суд.какое они решение примут для себя.а вот потом-ВЫСШИЙ СУД будет решать кому куда.))) Відповісти | З цитатою
гость  (03.07.23 11:49): что за xepня? два гaнqона убили человека на тротуаре и этим ypoдам дали фактически по два года условно? Если этим 3.14дopoв убить, то тоже дадут два года условно? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті