Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
13:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В музее «Машины времени» стартует проект, посвященный качеству воды и воздуха

В музее «Машины времени» стартует проект, посвященный качеству воды и воздуха

22 июня в Техническом музее Днепра «Машины времени» стартует новый социально-экологический проект «Н2О для виживання».

Как легко понять из названия, проект посвящен качеству питьевой воды и методам ее очистки.

Этот вопрос для Днепра и области был актуален всегда. Но особое звучание приобрел после взрыва рашистами Каховской ГЭС и связанными с ней последствиями.

Завтра, 22 июня, в музее «Машины времени» представят новый проект, о котором рассказали:

«22 червня о 12:00 музею «Машини Часу» буде передана станція екологічного моніторінгу «AirFreshMax». Вона у режимі онлайн буде повідомляти про рівень забруднення повітря і навіть радіації.

Її музею дарує ГС «Досить труїти Кривий Ріг» за спільної фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (США) та Європейського Союзу.

Екологи «ДТКР» проведуть лекцію, як очистити воду у критичних ситуаціях та виготовити у домашніх умовах фільтр для води.

Створюючи нову спільну презентацію-лекцію з ГС «Досить труїти Кривий Ріг» ми і не гадали, що у найближчий час це буде настільки актуально.

Сьогодні це стало реальністю, війська рф підірвали греблю Каховської ГЄС. Зараз жителі, які мешкають вище греблі будуть відчувати недолік питної води, якщо їх водозабірники були з ріки Дніпро.

Чекаємо на Вас 22 червня о 12:00 в музеї «Машини Часу», ГС «Досить труїти Кривий Ріг» презентує брошуру, як очистити питну воду у екстремальних умовах.

Другим дійством буде відкриття станції екомоніторінга «AirFreshMax». Вона буде у режимі онлайн повідомляти про рівень забруднення повітря та радіації.

Захід проходить при підтримці спільної фінансової підтримки Національного фонду підтримки демократії (США) та Європейського Союзу».

Фото – «Машины времени»



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте