Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
12:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Які сюрпризи готують у Ніч музеїв «Машини часу» та Музей історії Дніпра

Які сюрпризи готують у Ніч музеїв «Машини часу» та Музей історії Дніпра

20 травня у Дніпрі з 17 до 22 години проходитиме Ніч музеїв.

Незважаючи на Велику війну, музейники Дніпра вирішили подарувати мешканцям та гостям нашого міста велике свято. Міський сайт вже повідомляв про те, що цього дня по одному квитку та за єдиним маршрутом (на якому працюватиме спеціальний підвізний транспорт) можна буде відвідати одразу 5 музеїв – історичний, художній, Музей імені Сидура, Будинок-музей Яворницького та «Машини часу».

Про багату програму Дніпропетровського історичного музею імені Яворницького ми вже розповідали.

А тепер секрети Ночі музеїв розкрили у Технічному музеї Дніпра «Машини часу» та у Музеї історії Дніпра.

Ось що чекає на гостей у музеї «Машини часу»:

«Потрапити на захід «Ніч музеїв» можливо раз на рік, напередодні міжнародного свята «День музеїв», яке цього року відзначаємо 20 травня і чекаємо відвідувачів з 18:00 до 22:00.

Музей «Машини Часу» підтримує цей захід у співпраці з іншими чотирма дніпровськими музеями. Головні експонати музею «Машини Часу» - автомобілі, вони зустрінуть вас з увімкнутими габаритними вогнями в оточенні ретроліхтарів вуличного освітлення. Але це не від того, що нам бракує електроенергії, просто ми хочемо підкреслити автентичність наших експонатів та показати вам експозицію під іншим кутом, по-новому!

Електроенергії в музеї вистачає, але ви також зможете самі згенерувати її на модернізованих велосипедах для відвідувачів різного віку.

Кожну годину будуть проводитись екскурсії на різні теми, ви зможете вибрати цікаву для вас тему та відвідати екскурсію у зазначений час. При придбанні вхідного квитка вам буде виданий бланк квеста на вибір: «Полювання на Запорожець», «Музика без меж» або «Супер-герої та авто».

Вартість квитка для дорослих – 150 грн., дітей з 6 до 14 років - 80 грн.

При покупці вхідного квитка ви отримуєте бланк квесту на вибір: «Полювання на Запорожець», «Музика без меж» або «Супер-герої та авто», за умови виконання всіх загадок і завдань ви отримуєте приз, магніт з новим експонатом музею "Машини Часу" - ЗАЗ 968м "Запорожець" або один епізод VR реальності.

1. Екскурсії «нон-стоп» по виставкам для відвідувачів «Ночі музеїв»:

18:00 – «Ви це можете», «Яшина».

19:00 – «Перспектива», «MADE IN DNIPRO».

20:00 – «З надією на Перемогу», «Екстремальний таксофон».

21:00 – «Генерація», «Музика без меж».

2. З 18:00-22:00 - виставка ретроавтомобілів приватних власників. Учасники локації мають право на безкоштовний вхід до музею.

3. З 18:00-22:00 – «VR»(віртуальна реальність), де ви зможете відчути себе гонщиком «Формули-3» або пролетіти у кабіні підвісної канатної дороги над Дніпром та ін. Усього 8 різних епізодів. Увага: переможці квеста «Полювання на Запорожець» отримують один епізод «VR»безкоштовно.

В музеї «Машини Часу» працює кафе, де окрім традиційних напоїв ви зможете замовити молочний коктейль з ретро-міксера, який зустрічався у радянських гастрономах. У другому залі кафе розмістилася Зала гральних автоматів, в якій окрім улюбленого «Морського бою» є «Баскетбол», «Снайпер», «Астропілот» та багато інших, серед них недавно відреставрований автомат виробництва м. Вінниця «Городки», спробуйте його обіграти!

Якщо цього вечора хтось вирішить відвідати усі 5 музеїв, які працюють для вас в це свято, то на сайті музею «Історії Дніпра» можливо придбати загальний квиток з транспортним пересуванням між музеями, цей подарунок для вас зробив Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради. Цим же транспортом біля 21:00 можна буде доїхати до центральної площі міста, щоб ви змогли простіше дістатися додому.

Чекаємо на Вас 20 травня у музеї «Машини Часу».

Слава Україні!».

А Музей історії Дніпра готує такі сюрпризи:

«Музеї історії Дніпра запрошує 20 травня на захопливий перфоманс "Будинок Губернатора. Свідок епох".

Тільки цієї «ночі»!

Тільки для Вас!

Будинок губернатора відкриє свої таємниці від епохи народження до сучасного втілення;

Кожна зала - різна «жива» епоха з власними героями, легендами, таємницями;

Дух Будинку проведе і з головою занурить відвідувачів в кожну з епох Будинку губернатора, познайомить з першим власником, відвідає з вами Англійський клуб, завітає у приймальню губернатора, в кабінет архітектора Ніренберга, навіть… у ПриватБанк…

Гарантуємо позитивні емоції, приємні спогади, ексклюзивні фото і кваліфікацію «Свідка епох».

Тож не зволікайте! Таке можна побачити лише раз на рік - у Ніч музеїв!».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті