Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі надзвичайники визволили двох песиків

У Дніпрі  надзвичайники визволили двох песиків

5-го травня рятувальники обласного центру двічі залучались до порятунку тварин.

Так, о 12:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на житловому масиві Червоний Камінь Новокодацького району міста Дніпро, до комунікаційного колодязя впав пес.

За викликом направлено рятувальників обласного центру.

По прибуттю до місця події, один зі співробітників ДСНС драбиною спустився у колодязь та підняв безпорадну тварину на поверхню.

О 12:28 до надзвичайників звернулися мешканці приватного житлового сектору, розташованого на вулиці Татарській Чечелівського району міста Дніпро, та повідомили, що собака застрягла головою у паркані.

Дніпровські надзвичайники рушили на допомогу тварині.

Аби звільнити чотирилапого з пастки, фахівцям ДСНС довелося розтиснути металеві конструкції паркану, використовуючи аварійно-рятувальне обладнання.

Загалом, до порятунку тварин, які опинилися в біді, було залучено 6 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (05.05.23 20:16): Молодцы. Хорошо, что у нас есть такие люди. Спасибо вам. Відповісти | З цитатою
Павел  (05.05.23 18:22): В военное время надо не реагировать на такие вызовы бесплатно. Хочешь спасти животное - плати из своего кармана. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Гудтут  (05.05.23 17:21): Кто заплатит же за этот банкет? Ну конечно же, кґепостные, из кармана в виде абовьязковых падаткифф Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті