Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
15:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі змінюють труби до наступного опалювального сезону

У Дніпрі змінюють труби до наступного опалювального сезону

На дворі травень, а у Дніпрі КП "Теплоенерго" вже готується до майбутньої зими. Для забезпечення дніпрян якісним опаленням комунальники оновлюють магістральні труби.

З початку тижня на провулку Фестивальний, 14, у Дніпрі замінюють аварійні ділянки системи опалення, що обслуговує два житлові будинки та школу.

"Трубу, яку ми мінятимемо - вона вже своє виробила і скажемо так, вже в цій ділянці вже було пару аварійних робіт, тому вирішили оновити ділянку", - каже майстер теплової ділянки №1 КП “Теплоенерго” Дмитро Корогод.


Заміна відбувається за планом. Роботи проводяться в теплу пору року, для того, щоб взимку дніпряни не стикалися з аварійними ситуаціями і могли якісно отримувати опалення. На ділянці кладуть труби сучасного зразка, адже старі завдавали деяких труднощів.

Ремонт виконує бригада із 4-х чоловік. Комунальники роблять все можливе для того, щоб закінчити заміну якнайшвидше. Низка аналогічних робіт очікує інші вулиці Дніпра найближчим часом. КП "Теплоенерго" піклується про комфорт та тепло мешканців нашого міста заздалегідь.

Як проходять роботи, дивіться в нашому відео "Дніпро Оперативний":

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (08.05.23 17:51): Трубы меняются Но накрываются не плитами с монтажными петлями, а просто разбитой арматурой, что потом затруднит поиск места прорыва и устранения прорыва труб. Відповісти | З цитатою
Укр  (05.05.23 22:00): Это крупная ,в может и гигантская работа если не выполняют бригада аж из 4 человек!!!. Даже не специалистов!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті