Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Жителів Дніпра закликають рятувати маленьких білочок

Жителів Дніпра закликають рятувати маленьких білочок

У парках та зелених зонах міста розпочався білкопад.

Маленькі білизни виявляються зовсім безпорадними на землі, якщо самі випадково випадуть із гнізда або їх звідти дістане хижак.

Не проходити повз безпорадних маленьких білченят закликає Вікторія Геннадіївна:

«Білкопад!

По всій Україні в лісах та парках розпочався Білкопад!

На жаль, часто білченята випадають з гнізд або їх гублять мамки, або дістають хижаки з гнізда, і білченята не можуть самостійно повернутися в гніздо.

Таким білочкам потрібна допомога, без якої вони ЗАГИНУТЬ!

Якщо білка або білченя не активне, нерухоме, лежить, сидить і важко дихає, не тікає, коли його чіпають, - значить йому погано і йому терміново потрібна допомога.

Якщо знайшли білченя не пораненого, то по можливості зачекайте не далеко (щоб його ніхто не з'їв) за ним може повернутися мама і забрати його.

Якщо Ви або Ваші друзі підібрали і не знаєте, як йому допомогти, - звертайтеся до мене! Я дам усі рекомендації, як врятувати малюка чи заберу на виховання. Пишіть або дзвоніть я постараюся відповісти відразу: +380681017314 Вікторія (дзвоніть або пишіть в телеграм на цей номер)».



Gorod.dp.ua на Facebook.


!  (19.04.23 17:10): Ни в коем случае не стоит трогать их руками, потому что белки как и другие дикие животные переносят бешенство. Один раз спасая бельченка, он искусал и исцарапал мне всю руку. Вынуждена была делать уколы от бешенства и столбняка и стоять на учёте. Поэтому это надо делать в перчатках или какой-то тряпкой его брать, но ни вкоем случае не голыми руками. Відповісти | З цитатою
ха ха ха  (19.04.23 13:27): пенсам лучше бы помогли в мусорных баках рыться. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ни в коем  (19.04.23 12:26): случае нельзя ни трогать таких бельчат, ни помогать им. Выпадение бельчат (с последующими возможными последствиями) -- это естественное регулирование их видовой популяции. Природа сама во всём разберётся. Тем более, без помощи такого существа, как человек. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті