Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
00:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Небезпека для дітей навесні збільшується: роз’яснює поліція Дніпра

Небезпека для дітей навесні збільшується: роз’яснює поліція Дніпра

Навесні небезпека для здоров’я та життя дітей та підлітків зростає. Вони бавляться в покинутих недобудовах Дніпра, на майданчиках, які не завжди знаходяться в належному стані. Сідають на мопеди та ровери, не знаючи правил дорожнього руху. І навіть вдома на них чатує загроза, зокрема – відчинені вікна.

Про це Відкритому розповів начальник сектору ювенальної превенції відділу превенції Дніпровського районного управління поліції Роман Савастьянов.

Протягом березня у Дніпрі сталось два жахливих випадки. Малюки випали з вікон богатоповерхівок. Трирічна і п’ятирічна дитина опинились у лікарні.

“Щоб уникнути подібних нещасть, я хочу закликати батьків не залишати дітей самих у кімнаті. Також не ставте біля вікон меблі (столи, стільці, годувальні столики), щоб дитина не змогла залізти на підвіконня. З раннього віку пояснюйте, що забиратися на них дуже небезпечно. За можливості встановіть фіксатори, які не дозволять відкрити вікно повністю, але дадуть змогу постійно провітрювати їх. Пам’ятайте: обовʼязок дорослих – забезпечити дітям безпеку!” – наголошує Роман Савастьянов.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.


а мне кажется  (10.04.23 18:24): что если родители - идиоты, которые не следят за ребёнком, то эта опасность круглосуточная.
Кстати, вот вам и прелести старых окон, которые не всякий взрослый может открыть-закрыть. Где уж там ребёнку...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті