Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У школах та дитсадках Дніпра хочуть повернути очну форму навчання

У школах та дитсадках Дніпра хочуть повернути очну форму навчання

Відповідне звернення зареєстроване на сайті петицій Дніпра та активно набирає голоси.

Фактично три роки (вважаючи два роки пандемії) у школах та дитсадках нашого міста та всієї України діти навчаються переважно дистанційно. Зайве сперечатися про те, як ця ситуація впливає на якість навчання, контроль дітей з боку їхніх батьків, які найчастіше змушені розриватися між роботою та дитиною.

З іншого боку, під час Великої війни це необхідний захід безпеки.

Але зараз ситуація з ворожим обстрілом у нашому регіоні спокійніша. Очевидно, виходячи з цього, на сайті петицій зареєстровано звернення (автор – Анатолій Овод) із проханням відновити очне навчання дітей у школах та дитсадках міста Дніпро.

У петиції йдеться про таке:

«Пропонуємо відновити офф-лайн роботу шкіл та садочків в місті Дніпро.

Через відсутність очного навчального процесу, втрачається якість освіти наших дітей. Батьки, в свою чергу, повинні працювати, сплачувати податки та забезпечувати економіку держави. І не завжди в змозі постійно контролювати он-лайн навчання старших, або цілий день доглядати дітей молодшого віку.

З безпекової точки зору, об'єктивно, наше місто нічим зараз не відрізняється від Києва, Вінниці, Хмельницького чи Львова. Періодично в цих містах також є ворожі атаки, але освітні заклади там учні відвідують.

Розуміючи всі ризики і небезпеки сьогодення, діти до школи або садочка повинні йти тільки з письмової згоди батьків, які будуть повністю брати цю відповідальність на себе, і потім не висловлюватимуть претензій до влади або працівників освіти.

Хто ж вважає за краще залишатися вдома, і навчатися он-лайн, може це продовжити робити завдяки засобам телекомунікаційного зв'язку (не проблема вчителю чи вихователю увімкнути камеру з класу або групи)».

За 25 днів петиція набрала 322 голоси із 3 тисяч необхідних для розгляду міською владою. До кінця збору підписів ще трохи більше двох місяців.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ивасик  (02.04.23 00:34): Это правильно. А то мешают мамочкам развлекаться. Відповісти | З цитатою
Галина  (30.03.23 16:31): В Днепре поспокойнее,чем в других городах,поэтому хотелось бы ,чтобы детки учились в школах. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Татьяна  (30.03.23 08:51): Дети должны посещать школу. Он-лайн не даёт того результата обучения как офлайн. Я за посещения школы ребёнка. Відповісти | З цитатою
Виктория  (29.03.23 13:57): Давно пора открыть, частным школам и дет. садам можно работать, а гос учреждениям НЕТ Відповісти | З цитатою
Саша  (29.03.23 09:20): В Днепре на левом берегу садики и школы не работают. А воспитателя повышать зарплату. Это уже наглость так тратить бюджетные деньги. Подпольный частные так званые садики живут и так прекрасно за день с мамочек берут 500грн.вот такими садика и должны заниматься правоохранительных и уточнять а кто работает в этих частных садиках. Відповісти | З цитатою
Как всегда:  (28.03.23 10:27): государство всю ответственность за собственную несостоятельность перекладывает на родителей. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті