Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
22:59

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре откроют выставку авиационной техники

|«« «« »» »»|

Новой экспозицией в апреле этого года намерен порадовать Технический музей Днепра «Машины времени».

Авиационная тематика давно представлена в этом музее, о чем уже рассказывал Городской сайт. В богатой экспозиции есть планер, дельтаплан и даже учебный спортивный самолет, который из-за его размеров пришлось разделить на два фрагмента, которые демонстрируются в разных концах главного зала музея.

И вот в музее планируют развить и расширить эту тематику. 

Об этом рассказал основатель и директор музея «Машины времени» Михаил Прудников:

«Виставка бойових літаків ЗСУ України у музеї «Машини Часу»!

Це стало можливим завдяки знайомству з Олегом Шевченко, головним героєм минулої виставки присвяченої до 30 річчя падіння Берлінського муру «Схід - Захід».

Сьогодні Олег Шевченко військовий пенсіонер, який проходив службу на ¼ земної кулі, його останнім місцем служби було у смт Авіаторське, у складі полка винищувачів - перехоплювачів МІГ-25.

Головним хобі Олега є колекціонування масштабних моделей літаків, він сам їх збирає та оформлює. Зараз музей «Машини Часу» збирає доступну технічну інформацію для виставки про бойові літаки, які приймали або приймають активну участь у обороні та звільненні України, такі як МІГ-29, яким керував «Привид Києва» та збив 21 ворожий літак, СУ-25 літаки штурмової авіації, які часто бачать жителі Дніпра при вильотах на бойові завдання та безпілотники «Байрактар». 

Ми збираємо також інформацію про пілотів, які керували або керують цією технікою, для створення патріотичної екскурсійної програми. Запити направлені до Державного музею авіації ім. О.К. Антонова Національного авіаційного університету та Командуванню Повітряних сил ЗСУ. Можливо Вам теж є що розповісти, пишіть на ел. пошту: [email protected].

Приходь на виставку «Крила Перемоги» у квітні 2023 року, дізнатися більше про героїв України! 

Слава Україні!».

Отметим, что не так давно Городской сайт подробно писал о герое предстоящей выставки, ветеране военной авиации и авиамоделисте Олеге Шевченко. Прочесть этот материал можно здесь.

Фото – музей «Машины времени» и архив Городского сайта. 

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте