Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
20:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі встановили 51 знак зупинки громадського транспорту

У Дніпрі встановили 51 знак зупинки громадського транспорту

КП «Транспортна інфраструктура міста» встановило 51 знак зупинки громадського транспорту на вулицях Журналістів, Старочумацькій, Рєпіна, Холодильній, Янтарній, Рощинській, Роз’їзній, Романовського та Сахарова.

Старі дорожні знаки замінили новими. Також їх встановили там, де взагалі було відсутнє позначення зупинки. Місця обирали, спираючись на звернення дніпрян.

Знаки містять інформацію про назву зупинки та номери автобусних маршутів. Вони слугують для безпеки дорожнього руху та комфорту містян, адже чітко визначають місця висадки та посадки пасажирів. Також демонструють водіям, де заборонено паркувати авто.





Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (04.01.23 15:14): Светоотражающие знаки - это хорошо. А то сейчас, когда электротранспорт не ходит, идешь без освещения и не поймешь где та остановка маршрутки... Остановочные же комплексы далеко не везде есть, а знаков старых не видно. А так хоть машины пролетающие будут подсвечивать фарами знаки.
Хотя хорошо бы, чтобы и остановочные комплексы поставили в как можно большем числе мест, чтобы людям было где от дождя спрятаться в ожидании маршрутки
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті