Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Над Дніпром кружляв орлан

Над Дніпром кружляв орлан

У кількох районах Дніпра місцеві жителі бачили величезного хижого птаха. Орлан здивував, адже поводився цілком спокійно і не агресивно. Виявилося - це хатній улюбленець, який втік.

Про це повідомляє зоозахисниця Вероніка Конькова.

Орлана бачили і у приватному секторі, і на складі однієї з мереж супермаркетів, яка розташована у передмісті Дніпра. На кадрах видно, що птах сидить на спині одного з працівників складу та цілком спокійно реагує на людей.

Стало відомо, що птах - домашній, у нього є власник, котрий зараз на фронті. Наш Захисник залишив пернатого на сусідку, яка його випустила. Нині крилатого хижака розшукують.

"Плануємо повернути його власнику, коли той повернеться. Вчора ще птах був у Підгородному, сьогодні вже бачили на Тополях. Вчора пробували його відловити, але мій знайомий один не впорався. Сьогодні поїхали туди удвох, але орлана вже не знайшли", - зазначила Вероніка.
За словами Вероніки майже два тижні без стабільного харчування можуть негативно позначитися на здоров'ї орлана. Тож перше, що він має отримати - це ветеринарну допомогу.

Оновлено. Орлана знайшли та повернули.

"Міда, саме так звуть хижу пташку, відвідала склади компанії АТБ і дозволила тамтешнім працівникам себе схопити та повернути додому. І хоч робітникам довелося докласти певних зусиль - вони отримали чимало позитивних емоцій від спілкування з "пернатою втікачкою", - повідомляє Борис Марков, генерального директора корпорації "АТБ".

Gorod.dp.ua на Facebook.


ирина  (06.11.22 13:26): Про этого орлана писали раньше и хорошо,что его поймали. Птицу могли убить наши добрые жители .
Желаю ей дождаться хозяина !
Відповісти | З цитатою
Елена  (02.11.22 19:29): Не говорите глупости. Хотел бы убить - убил бы, а не сидел спокойно на спине. Відповісти | З цитатою
ага  (02.11.22 13:34): То, что орлан одним ударом клюва может убить взрослого человека (не говоря о ребёнке) - это переживаний не вызывает. А вот то, что орлан без еды заболеет - да, тут переживаний. Зooшuзouды совсем с катушек слетели Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті