Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Олександр Санжара розповів про зменшення податків на землю і нерухомість у Дніпрі

Олександр Санжара розповів про зменшення податків на землю і нерухомість у Дніпрі

У Дніпрі для збереження робочих місць і підтримки бізнесу зменшують податки на землю і нерухомість. Подекуди — у понад 4 рази.

Про це Відкритому розповів секретар Дніпровської міськради Олександр Санжара.

Полегшення податкового тиску дозволить підприємцям вчасно виплачувати працівникам зарплати і уникнути скорочень. А ще дасть більше можливостей для релокації бізнесу з тимчасово окупованих територій і регіонів, де тривають активні бойові дії.

Після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну про це неодноразово просили самі підприємці. Також ставку по податку на нежитлову нерухомість зменшено на 25 %.

«Нагадаю, в нас є можливість надати пільгу для тих бізнесів, які здійснюють релокацію: власне їм можемо здавати в оренду нерухоме майно, що належить місту за 1 гривню на місяць. Люди, які втратили все – отримують величезний поштовх для бізнесу», – пояснив секретар Дніпровської міськради Олександр Санжара.

За словами Олександра Санжари, більш як удвічі знизиться ставка по земельних ділянках для підприємств зв’язку. Очікується, що така зміна плати за землю по критичних секторах економіки дасть змогу зменшити собівартість виробництва продукції та надання послуг.

Усі зміни набудуть чинності з 1 січня 2023 року. Піврічний термін перед початком дії такого нововведення є вимогою Податкового кодексу.

Детальніше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті