Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новий обласний бюджет на 2005 рік

Яким має бути новий бюджет на 2005 рік після внесення змін до головного фінансового документа держави, сьогодні говорили на робочій нараді в облдержадміністрації. В новому бюджеті в першу чергу передбачається збільшення соціальних видатків і скасування майже всіх пільг для підприємств.

На початку робочої наради голова облдержадміністрації Юрій Єхануров ще раз озвучив свою точку зору щодо нового бюджету.

Робота щодо внесення змін до бюджету на 2005 рік в області розпочалася. Найближчим часом її результати на власному гаманці має відчути кожен громадянин. У новому фінансовому документі, як розповіла заступник голови облдержадміністрації Надія Дєєва, передбачається збільшення прожиткового мінімуму. Ця сума складатиме чотириста двадцять три гривні замість трьохсот вісімдесяти двох. Зростатиме рівень пенсій, заробітних плат і стипендій. Збільшуватимуться суми надбавок та разових допомог, передбачених законом. За результатами роботи першого кварталу, зазначила Надія Дєєва, ресурси для забезпечення цих виплат в області є. Новий бюджет розглядатимуть на найближчій сесії обласної ради. Її рішення має бути зваженим, вважає голова облради Микола Швець.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте