Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровский Центр современной культуры приглашает в гости взрослых и детей

Днепровский Центр современной культуры приглашает в гости взрослых и детей

С четверга по воскресенье в этом центре по ул. Крутогорный спуск, 21-а пройдет множество интересных мероприятий.

В социальном хабе Dnipro Center for Contemporary Culture взрослым жителям и гостям Днепра будут интересны кинопоказ, музыкальные выступления, встреча клуба украинского языка и даже турнир по настольному теннису.

А вот детей ждут танцевальные и творческие кружки, а также мастер-класс по традициям украинской вышивки.

Подробней о программе работы Социального хаба в Dnipro Center for Contemporary Culture рассказывают следующее:

«Цього тижня в нашому соціальному хабі пройде багато різноманітних подій: кінопокази, зустрічі клубу української, музичні виступи, турнір з настільного тенісу для непрофесіоналів та багато іншого.

У четвер о 18:00 відбудеться показ фільму «Цвітіння кульбаби». Стрічка розповідає історію сільського хлопця Юрася, який щойно вийшов із в’язниці та не може пристосуватися до нових умов життя. За вікном — незалежна Україна, а молодь тепер «танцює немосковський, незалежний, самостійний рок-н-рол». Реєстрація.

У суботу о 14:00 ми знову зустрічаємось у розмовному клубі української. Будемо говорити на актуальні теми та тренуватимемо навички спілкування українською у колі однодумців. Реєстрацію опублікуємо незабаром.

У суботу з 18:00 в рамках Комендантського джазу пройде парний турнір з настільного тенісу серед непрофесіоналів. Реєстрацію чекайте незабаром.

З вівторка по неділю галерея «Артсвіт» проводить для дітей танцювальні та мистецькі заняття. Програма розрахована на дітей від 6 до 13 років, з молодшими можна приходити у супроводі одного з батьків. Реєструйтеся та дивіться розклад за посиланням.

Опанувати життєво необхідні навички допоможуть волонтери та медики з команди Дніпро Такмед. Щосуботи вони проводять тренінги з домедичної допомоги для всіх охочих. Для участі треба зареєструватися тут.

У неділю з 13:00 до 15:00 Ksi Prostir проводить воркшоп з традиційної української вишивки. Цього тижня ви зможете більше дізнатися про вишивані сорочки та їхню історію. Реєстрація.

З вівторка по неділю в артковоркінгу «Шифт» проходять різноманітні воркшопи для дітей та дорослих. Дивіться програму на сторінці @artcoworking_krm в інстаграмі.

Якщо у вас є питання щодо роботи хабу, телефонуйте за номером: +380 99 275 61 24. Для вимушено переміщених осіб вхід вільний, для місцевих — добровільний внесок».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте