Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
02:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Как в Днепровском медуниверситете помогают детям, пострадавшим от войны

Как в Днепровском медуниверситете помогают детям, пострадавшим от войны

Специалисты медуниверситета самоотверженно спасают жизни и здоровье детей, которые получили тяжелые ранения во время войны.

Сейчас первостепенное внимание медиков – тем людям, которые получили ранения или увечья из-за войны. К сожалению, много среди таких пострадавших и детей.

О том, как спасают таких детей специалисты Днепровского государственного медицинского университета, рассказали на его странице в соцсети:

«Самовіддано працюють у дитячих лікарнях нашого міста і фахівці нашого університету - зокрема, кафедр анестезіології, інтенсивної терапії та медицини невідкладних станів ФПО та дитячої хірургії. Пліч-о-пліч із ними - молоді лікарі-інтерни, які проходять підготовку за спеціальностями "дитяча анестезіологія" та "дитяча хірургія". Вони також докладають всіх можливих зусиль, щоб допомогти дітям, постраждалим від війни.

Хлопчиків та дівчат привозять з мінно-вибуховими травмами різної складності. Ці діти пережили багато горя і зазнали серйозних фізичних та психологічних ушкоджень. Лікувати доводиться не тільки їх маленькі тіла, але й поранені душі.

Наші лікарі намагаються не просто виконувати свій професійний обов'язок, а ще й подарувати малечі частинку батьківського тепла. Адже допомагати та турбуватися - це веління серця».

Кроме этого, с первого дня войны университет занимается доставкой в Днепр гуманитарных грузов с медицинскими препаратами и оборудованием.

На днях пришла очередная партия такой помощи, о чем в университете сообщают следующее:

«Завдяки дружнім партнерським відносинам, зусиллям ректора ДДМУ, академіка НАМН України, професора Т. О. Перцевої та завідувача кафедри травматології та ортопедії ДДМУ, академіка НАМН України, професора О. Є. Лоскутова, а також благодійного фонду «Майбутнє», 6 вантажівок гуманітарної допомоги з Німеччини надійшли до Дніпра.

Це велика кількість спеціальних приладів для первинної допомоги й подальшого лікування постраждалих внаслідок бойових дій, а також ліки, милиці, візки, перев’язувальний матеріал, анестезіологічне обладнання, велика кількість хірургічного інструментарію тощо».

И эта работа не прекращается ни на день.

Фото – Медицинский университет.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте