Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на вул. Панаса Мирного латають ями, які з’явилися через збільшення транспортного навантаження

|«« «« »» »»|

У Дніпрі по вул. Панаса Мирного розпочали роботи з усунення аварійної ямковості на дорозі після зими. Зараз цей проїзд почав використовувати транзитний транспорт через відновлення будівництва об’їзної дороги в районі Кайдацького мосту. Саме тому навантаження на дорогу збільшилося у десятки разів, а якість дорожнього покриття погіршилася.

Востаннє вулицю Панаса Мирного у Дніпрі ремонтували ще у 2012 році.

«Ми не стали чекати сталої сухої та теплої погоди та розпочали ремонт, адже ями на цій вулиці вже були критичними, люди пошкоджували авто. Ремонтуємо не суцільним шаром, це ямковий ремонт. Увесь час, поки вулиця Панаса Мирного буде використовуватися як об’їзд, ми пильно стежитимемо за станом дорожнього покриття. Провести його капремонт тут плануємо вже після завершення будівництва об’їзної дороги, коли значно зменшиться трафік та навантаження», – зазначив заступник міського голови Михайло Лисенко.

Роботи на вул. Панаса Мирного розпочали 15 лютого. Всього тут відремонтують близько 3,5 тис. кв. метрів.

«Тут зрізається фрезою старе зруйноване асфальтове покриття, підготовлена ділянка вичищається і вже потім укладається новий шар асфальту. Плануємо за один день робити 500-700 квадратних метрів. Але зважатимемо на погодні умови: якщо буде несприятливий циклон, призупинятимемо роботи», – розповів начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Дмитро Коробов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


3028  (17.02.22 12:58): Мост со стороны пр. Свободы закрыли, месяц там езжу, ни хрена не делают. Ходят как приморенные тараканы. Две недели стрелу крана собирали. Відповісти | З цитатою
Кризис  (16.02.22 00:35): Подарите заммэра пену для бритья на 23 февраля ... Відповісти | З цитатою
Панос Свирепый  (15.02.22 23:41): Правильно, раз кадацькый шлях закрыт то нех и объезжать. Відповісти | З цитатою
Кабан  (15.02.22 16:31): Сволочи! Ехал ночью в воскресенье, думал что всю ходовую там оставлю:((( Не знал за эти ямы, давно там не ездил, всегда через Кайдакский мост. А тут пришлось из-за объездной сюда ехать. Хоть бы знак повесили, что там нет дороги Відповісти | З цитатою
пешеход  (15.02.22 16:01): Дворник подмел улицу - отдельная статья.
Сняли кольцо у девушки с пальца - отдельная статья.
Ремонтники выполняют свою работу - тоже отдельная статья.
Больше негде было лицо этого в о р ю г и показать?
Відповісти | З цитатою
Макс  (15.02.22 14:38): Февраль, а уже дороги делают о_О. Любопытно, как оно держаться будет. С одной стороны - этого все и хотели, а не ездить по ямам до мая. С другой - асфальт таки должен быть горячим. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті