Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2021-му на Дніпропетровщині збільшилось виробництво рибної продукції, м’яса курей та кондитерки

У 2021-му на Дніпропетровщині збільшилось виробництво рибної продукції, м’яса курей та кондитерки

У 2021 році харчові та переробні підприємства Дніпропетровщини виробили більше рибної продукції, курятини та свинини. А ще – кондитерки і шоколадних цукерок.

Щороку харчові та переробні підприємства нарощують власні потужності. Цьогоріч майже на третину зросло виробництво рибної продукції, на чверть – шоколадних цукерок.

У 2021 році підприємства Дніпропетровщини збільшили і виробництво м’яса курей, кондитерки – на 16%, свинини – на 11%.

Харчова продукція Дніпропетровщини користується попитом на зовнішньому ринку. За рік експорт збільшився майже на третину. Переважно в нас закуповують птицю, молочну продукцію, яйця, олію, хлібобулочні вироби.

І додала: харчова продукція регіону експортується до більш ніж 80 країн світу. Зацікавленість виявляють Польща, Франція, Молдова, Вірменія, Киргизстан, Гонконг, Ірак.

Нині в області – понад 100 потужних харчових та переробних підприємств.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (01.12.21 23:27): Продукцию отгружают на внешние рынки. Если бы это делали после насыщения рыбой и курятиной внутреннего рынка по минимальной цене, а избыток на внешние рынки. При нынешнем подходе больше или меньше никак не отражается на людях. Відповісти | З цитатою
)))  (01.12.21 18:18): Как говорил Козьма Прутков: "Не верь глазам своим!!!" Посмотрите на Озёрке на рыбные ряды: ассортимент скудный, цены космические, объёмы продаж мизерные, по сравнению с прошлыми годами. В супермаркетах цены на рыбную продукцию уже сделали её недоступной для большинства населения. Где рост??? Відповісти | З цитатою
Вопрос  (01.12.21 13:53): Увеличилось в натуральных единицах - штуках, тоннах и т.п. или в денежном измерении? Если в денежном - то это просто рост цен. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті