Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщини директорка підприємства привласнила більш ніж 350 тис грн , встановивши неякісні вікна у сільській школі

На Дніпропетровщини  директорка підприємства привласнила більш ніж 350 тис грн , встановивши неякісні вікна у сільській школі

Зловживаючи службовим становищем жінка заволоділа коштами виділеними на ремонт Тернівської загальноосвітньої школи.

Протиправну діяльність викрили слідчі Павлоградського районного відділу поліції спільно з співробітниками управління СБУ у Дніпропетровській області, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури міста Павлограда.

Поліцейські встановили, що товариство з обмеженою відповідальністю, що зареєстровано в місті Дніпро, виграло тендер на капітальний ремонт фасаду та часткову заміну вікон Тернівської загальноосвітньої школи. Директорка підприємства уклала договір на виконання робіт та закупівлю будівельних матеріалів.

За результатами експертиз - якість вікон, які були встановлені в учбовому закладі не відповідають пред’явленим сертифікатам. В актах виконаних робіт вказано матеріали та роботу, які по факту не відповідали дійсності. За результатами проведення експертиз було встановлено сума збитку 351 725 гривень.

В рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці провели чотири санкціоновані судом обшуки за місцем юридичної адреси підприємства, в ході яких виявлено та вилучено оригінали договорів, додатки до них та інші кошторисні документи.

31 серпня, 50 - річній директорці оголосили про підозру ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Слід зазначити, що у 2017 році за підозрою у вчиненні аналогічних злочинів відносно жінки обвинувальний акт та кримінальне провадження спрямовані до суду, де на даний час проводиться розгляд.

Gorod.dp.ua на Facebook.


кру  (04.09.21 00:32): с кру не поделились Відповісти | З цитатою
кот  (03.09.21 20:59): Пожалуйста, а как выявили,что не соответствуют7 Механизм выявления-огласите пожалуйста. Відповісти | З цитатою
да что  (03.09.21 19:00): вы говорите? а сколько некачественного "асфальта" положено в городе? думается не менее 90% и ничего -норм же Відповісти | З цитатою
321  (03.09.21 17:45): Понять и простить Відповісти | З цитатою
Синяя птица  (03.09.21 16:56): Всё равно закроют не сегодня- завтра.. Відповісти | З цитатою
шут  (03.09.21 15:58): Будет классная швея для каменской зоны!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті