Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині за одержання хабара патрульний поліцейський опинився на лаві підсудних

На Дніпропетровщині за одержання хабара патрульний поліцейський опинився на лаві підсудних

Дніпропетровською обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно інспектора взводу Управління патрульної поліції в області ДПП Національної поліції України за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.3692 КК України (одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

Так, за неправомірну вигоду у 1000 доларів США патрульний поліцейський обіцяв громадянці вплинути на службових осіб районного суду з метою непритягнення останньої до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

19 липня 2021 року під час одержання коштів у сумі 27 200 гривень поліцейського було викрито та затримано в порядку ст.208 КПК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Територіальним управлінням Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Полтаві.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Юра Николенко  (31.08.21 18:15): вот и помогай после этого людям :((( Відповісти | З цитатою
наверное  (31.08.21 16:21): '' с целью непривлечения последней к административной ответственности за нарушение правил дорожного движения.''
Разводил глушь колхозную за то что кошелку на бордюр поставила
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті