Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейські затримали керівника підприємства за хабар у 250 тисяч гривень

У Дніпрі поліцейські затримали керівника підприємства за хабар у 250 тисяч гривень

Неправомірну вигоду керівник одного із ремонтних підприємств м. Запоріжжя пропонував за лобіювання інтересів під час підписання акту прийому–передачі відремонтованих локомотивів.

У липні, в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми), ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, правоохоронці викрили та задокументували посадовця одного із підприємств Запоріжжя, який розробив корупційну схему заволодіння більш ніж п’яти мільйонами гривень.

Як з’ясувалося, посадовець домовився надати хабар в сумі 250 тисяч гривень керівнику виконуючому розпорядчі функції одного із підприємств Дніпра за надання переваги по капітальному ремонту локомотивів та лобіювання інтересів одного із ремонтних підприємств м. Запоріжжя, під час підписання акту прийому–передачі відремонтованих локомотивів.

2 серпня правоохоронці Управлінням захисту інтересів суспільства і держави ГУНП в Дніпропетровській області, під процесуальним керівництвом Лівобережної окружної прокуратури міста Дніпра затримали фігуранта під час передачі частини неправомірної вигоди, у сумі 100 тисяч гривень.

Також, в ході слідчих заходів, співробітники поліції провели обшук у автомобілі посадовця, під час якого виявили та вилучили ноутбук, мобільні телефони, 850 євро та понад 50 тисяч гривень, а також документи, які підтверджують злочинну діяльність чоловіка.

4 серпня фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від штрафу до обмеження або позбавлення волі на строк до двох років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


beer  (10.08.21 11:21): А что такое :" Spznre руководитель..."? Відповісти | З цитатою
perfect stranger DP  (10.08.21 02:01): цирк на дроте(( - походу, это были договорные (пусть и устные) частные взаимоотношения. крапка.
ни одного так скать "чиновника" не заметил..
Відповісти | З цитатою
Ч  (09.08.21 18:49): А убыток кому-либо нанесён? Если есть конкретное лицо, его признают пострадавшим, а потом он может подать цывильный позов. А может и не подать. Это право собственника имущества или юр.лица. Відповісти | З цитатою
Вопрос  (09.08.21 14:41): "Как выяснилось, чиновник договорился предоставить взятку в сумме 250 000 гривен руководителю одного из предприятий Днепра"
Сначала договорились, затем вторая сторона просто сдает его ментам. Провокация чистой воды
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті