Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
15:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться всеукраїнський екологічний форум «Urban Сongress Dnipro»

У Дніпрі відбудеться всеукраїнський екологічний форум «Urban Сongress Dnipro»

У Дніпрі відбудеться перший всеукраїнський екологічний форум «Urban Сongress Dnipro». У заході візьмуть участь провідні науковці країни, представники бізнесу, місцевого самоврядування, державної влади тощо.

Під час форуму йтиметься про правові основи сталого розвитку, сучасні підходи у сфері захисту довкілля, проєкт ЄБРР «Зелені міста» та реалізацію Стратегії сталого розвитку в Україні. «Urban Сongress Dnipro» триватиме 2 дні – 16 та 17 червня.

«Це перший захід такого масштабу у нашому місті і, мабуть, в Україні загалом. До участі запрошені всі, скажімо так, відповідальні за питання екології: від науковців до юристів, від представників великих промислових підприємств до держслужбовців. Разом ми зможемо визначити найбільш больові точки і зрозуміємо масштаби необхідних інвестицій для вирішення визначених екологічних проблем», – зазначив директор департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Олег Семенко.

Важливість проведення такого заходу відзначив і голова ГО «Зелений світ – Друзі Землі» Олексій Ангурець:

«Чудово, що є така можливість зібратися для фахового обговорення важливих екологічних питань, та ще й із фокусом на регіональних проблемах. Зокрема, цілий блок форуму буде присвячено екологічному моніторингу. Загалом питання екологічного контролю все більше набуває розвитку – на національному рівні також. Тому дуже важливо не тільки відстежувати ці процеси, а й надавати пропозицій виходячи з набутого досвіду».

До форуму приєднається й молодь нашого міста.

«Дніпро не просто велике місто, наразі воно приваблює міжнародне партнерство, а, як відомо, екологічні та соціальні ризики – це питання номер один у всьому світі. Молодь не може бути осторонь таких подій, тому наші студенти братимуть активну участь у форумі. Це буде цікава колаборація науковців, бізнесу, державних управлінців та органів місцевого самоврядування», – сказала декан факультету економіки, бізнесу та міжнародних відносин Університету митної справи та фінансів Вікторія Даценко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Светлана  (22.06.21 16:14): Когда включат очитные на DCH Петровске и Коксохиме? Почему эти директора решаю чем должны дышать люди? Решают жить им или здохнуть от рака легких? На Парусе жуткая ядовитая вонь, першит в горле и задыхаешься ночью. А на Западном и Петровского вообще никогда не бывает чистого воздуха. ГДЕ ГОСУДРСТВО? Відповісти | З цитатою
Вера  (15.06.21 13:57): Екологічні проблеми:

- сортування сміття;
- збереження та розширення територій зелених насаджень;
- очищення дощових стоків;
- вирішення проблеми очищення каналізаційних стоків правого берега;
- збереження водоохоронних земель;
- збереження та розширення земель природно-заповідного фонду (за рахунок Тунельної балки);
- інше...
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті