Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У цьому році витрати бюджету Дніпра знову будуть більшими за доходи

У цьому році витрати бюджету Дніпра знову будуть більшими за доходи

Громада Дніпра планує витратити на 13% більше, ніж заробить.

Минулого року перевитрати місцевого бюджету були майже втричі меншими. Про це повідомили аналітики Центру спільних дій у статті «Фінансові пріоритети східняків».

«А от у Дніпровській ТГ з 2020 року якість бюджетного планування викликає питання. Так, 2020 року облцентр витратив на 7% більше грошей, ніж отримав до бюджету. Але це ще нічого. На поточний рік, за прогнозом, «перевитрати» будуть на рівні 13%. Протягом року до бюджету можуть вноситися зміни. Утім, якщо прогноз показує таку нестачу коштів, то громаді доведеться залазити в борги, щоб перекрити таку діру в бюджеті», – стверджують аналітики.
Для порівняння, у сусідніх Харківській, Краматорській і Сєвєродонецькій громадах переважання витрат місцевого бюджету над доходами становить лише 1-5%.

Аналітики Центру спільних дій стверджують, що перевитрати місцевого бюджету у межах 1-5% є допустимими. А значніші відриви витрат від доходів можуть свідчити про проблеми місцевих чиновників із умінням планувати витрати і витрачати кошти бюджету.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (10.06.21 10:15): Перестаньте воровать в таких масштабах, воруйте, но хотя бы на треть меньше (антипарковочный столбик 3500, урна 5500, беспредел с парковками, ремонты и т.д. и т.п.), и доходы сразу превысят расходы. Відповісти | З цитатою
Днепрянин  (10.06.21 10:05): А если эти расходы в итоге в будущем принесут в разы больше доходов об этом в статье тихонько умалчивается? Відповісти | З цитатою
Рыгыанал  (09.06.21 19:24): Мало патриотизма потому что. Тот кто умеет зарабатывать, предпочитает тратить в других странах.
Да и вообще, каждый купленный в Украине предмет, кроме еды - это доходы иностранных граждан. Купил авторучку или даже карандаш - заплатил китайцу.
Відповісти | З цитатою
D_S  (09.06.21 15:39): В эти перерасходы входять питьевые краники на Яворницкого за *** тысяч гривен??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті