Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
17:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепродзержинск получил субвенцию

Днепродзержинск получил субвенцию
Дніпродзержинськ отримав субвенцію з Держбюджету у сумі 8 млн 274 тис. грн на компенсацію різниці в тарифах на газ за минулий опалювальний період (січень 2009 року).

Борги міста за спожитий протягом опалювального періоду газ становлять близько 44 млн грн.

На нараді з керівниками підрозділів виконавчих органів міської ради та у зверненні до мешканців міста 27 липня Дніпродзержинський міський голова Ярослав Корчевський назвав розрахунки за спожитий газ та послуги опалення питанням «номер один» для міста.

Технічну ж готовність мереж до прийому газу в опалювальний період, за словами Ярослава Корчевського, буде забезпечено до 1 вересня, незважаючи на вимушене скорочення витрат на житлове та комунальне господарство міста.

Станом на липень заборгованість міського бюджету перед підприємствами житлового господарства становить близько 1,5 млн грн, перед підприємствами комунального господарства — близько 2 млн грн.

Довідка: Планами підготовки до опалювального сезону 2009-2010 рр. у Дніпродзержинську передбачено здійснення 150 заходів: виконання ремонтних робіт на всіх 14 котельних та 46 теплопунктах міста, заміна 3,8 км магістральних та внутрішньоквартальних тепломереж, ревізія внутрішньобудинкових мереж у 1597 житлових будинках з централізованим опаленням. Загалом на підготовку до нового опалювального сезону передбачено витратити 3,4 млн грн власних коштів підприємств ЖКГ.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте