Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
17:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Совещание по вопросам озеленения на жилмассиве Соцгород

Совещание по вопросам озеленения на жилмассиве Соцгород
У Дніпродзержинську пройшла виїзна нарада з питань реконструкції зелених насаджень на житловому масиві Соцмісто — найбільш екологічно забрудненому районі міста.

Виїзна нарада була ініційована міським головою Дніпродзержинська Ярославом Корчевським для визначення подальших заходів реконструкції та роз'яснення для місцевих ЗМІ ситуації щодо виконання не у повному обсязі чергового етапу реконструкції зелених насаджень.

До участі у нараді запрошені представники всіх місцевих ЗМІ, начальник управління охорони навколишнього природного середовища міськради Андрій Плєшаков, головний інженер проекту реконструкції інституту «Дніпродзержинськцивільпроект» Володимир Логвинов, заступник директора фірми-виконавиці робіт — ТОВ «Енерготрейд» Геннадій Клименко, доцент кафедри екології Дніпродзержинського технічного університету Тетяна Клименко.

У ході обговорення етапів реконструкції загальною кошторисною вартістю 1,3 млн грн з'ясовано, що після знесення 360 дерев на проспекті Конституції масиву Соцмісто висаджено 363 дерева (освоєно цього року 525 тис. грн), з яких переважна більшість посохла через запізнення термінів висадки.

За визнанням керівництва ТОВ «Енерготрейд», повторну висадку у повному обсязі буде здійснено восени за рахунок фірми. Планується висадити тополі, клени та горобину.

Довідка: Житловий масив Соцмісто побудовано у Дніпродзержинську у 30-х роках при спорудженні хімічного підприємства (нині — ВАТ «ДніпроАЗОТ»).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Владимир  (01.08.09 22:31): Уважаемые господа! Проспект Конституции был красив своими деревьями. Когда проезжал его радовалось сердце. В этом году увидел как оголили пр. Конституции и стало видно как долго не производили ремонт домов. Пощадите зеленую красоту города и восстановите зеленые насаждения. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте