Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні продовжують виявляти водіїв, які сідають за кермо у стані сп'яніння та порушують ПДР

У Дніпрі патрульні продовжують виявляти водіїв, які сідають за кермо у стані сп'яніння та порушують ПДР

Вночі 24 квітня до патрульного екіпажу звернувся небайдужий громадянин і повідомив, що в селі Сурсько-Литовське біля магазину водій автомобіля Toyota вживає разом із товаришами алкоголь. Патрульні попрямували за вказаною адресою і зупинили неподалік вказаний транспортний засіб.

Інформація небайдужого громадянина підтвердилася — кермувальник мав ознаки алкогольноог сп'яніння. Він пройшов освідування і прилад "Драгер" показав 1,86 проміле алкоголю в його крові. Під час складання адміністративних матеріалів чоловік запропонував патрульним 1000 гривень, аби ті відпустили його.

25 квітня в селищі Слобожанському патрульний екіпаж помітив мопед, водій якого був без шолома. Кермувальник зупинився на вимогу охоронців порядку не одразу. Патрульні зупинили його і затримали, коли той, кинувши свій транспортний засіб, намагався втекти. Як виявилося, водій має ознаки алкогольного сп'яніння, а права керування двоколісним у нього відсутні. 20-річний чоловік відмовився від освідування, і став пропонувати поліцейським гроші — спочатку 4 тисячі, а потім 10 тисяч гривень за нескладання протоколу.

В обохи випадках патрульні попереджали водіїв про кримінальну відповідальність за такі пропозиції та для фіксування данних фактів викликали слідчо-оперативну групу.

Вказані водії також отримали протоколи за ст.130 (Керування у стані сп'яніння). Їх відсторонили від керування транспортними засобами.



Gorod.dp.ua на Facebook.


А я  (27.04.21 03:26): видел как в азиатской стране водилу пьяного лупили палкой по заднице. Надо так и у нас. Відповісти | З цитатою
Юра  (26.04.21 21:38): За пьянство за рулем необходима не административная, а уголовная ответственность. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
:)  (26.04.21 17:26): Интересно, как они штраф выписывали мопедисту, если у него документов при себе не было? Теперь штраф заплатит, за эвакуацию заплатит и за штраф площадку. Мопедик дешевле стоит. Відповісти | З цитатою
Жрец  (26.04.21 16:46): Читаем внимательно заголовок. Патрульным предложили денег за пьянство за рулём. Я так понял, им предложили денег на выпивку. Решили, что хотят оштрафовать, потому что завидно. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті