Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині «Mazda 6» влетіла в дерево: одна людина загинула, двох госпіталізували

На Дніпропетровщині «Mazda 6» влетіла в дерево: одна людина загинула, двох госпіталізували

13-го грудня о 21:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортної пригоду на вулиці Фабрична Довгинцівського району міста Кривий Ріг.

За викликом одразу направлено чергові відділення 11-ої та 26-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що водій легкового автомобіля «Mazda 6», орієнтовно не впорався з керуванням та в’їхав в дерево. На момент зіткнення у салоні автомобіля знаходилось 3 особи.

Надзвичайники перенесли до автомобілей швидкої медичної допомоги постраждалого водія, 1992 року народження та пасажирку, 1988 року народження. Чоловіка з попереднім діагнозом - закрита травма грудної клітини та жінку з попереднім діагнозом - забій грудної клітини працівники швидкої медичної допомоги госпіталізували до КП «Криворізька міська лікарня №2» КМР.

Співробітники ДСНС відключили клеми з акумуляторної батареї та перекрили вентиль на газовому обладнанні автомобіля.

На жаль, ще один пасажир легковика, чоловік, 1985 року народження від отриманих травм загинув на місці.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

До надання допомоги залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Охолат  (14.12.20 10:34): Мило. Одним мудиком стало меньше))) гип.гип.ура :) Відповісти | З цитатою
Урбанист Русик  (14.12.20 10:33): Ну так то дерево виновато! Почему я и Моя Группа утверждаем, что в городе не должно быть дерев вообще! Они опасны! Поэтому я направил письмо в мерию Кривого Рога убрать их все на той улице, как аварийные!!! Наша Группа имеет и в Кривом Роге стратегические интересы. И они збегаються с интересами горожан, которые тоже не хотят жить в аварийном городе. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті