Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 16 июня 2024
10:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новорічна казка

Театр російської драми імені Горького щороку пропонує маленьким глядачам на новорічні свята поринути в казку. Від доброї традиції дарувати малюкам відчуття дива театр не відмовився й цього разу. Результат – нова постановка класичної казки “Аленький цветочек”.

Репетиції новорічної казки не припиняються ні на день. Актори разом з режисером Олександром Голубченком відпрацьовують кожну сцену. Аби врешті-решт глядачі побачили досконалу постановку й відчули на собі, що таке стара добра казка. “Аленький цветочек” не ставився в театрі російської драми імені Горького понад двадцять років. Було все: і “Емелино счастье”, і “12 месяцев”, і багато інших чудових казок. Підійшов час і для “Аленького цветочка” з відомими всім Альонкою, злими сестрами, страховиськом. Класичні персонажі класичної казки. Сподобається глядачам не тільки робота акторів, а й неперевершені декорації, які розробляла художник театру Олена Бабай. Завдяки їм сцена виглядає загадковою, чарівною, казковою – повністю передає настрій вистави. Актори не перестають кожної миті дивувати глядачів. Мабуть, повернутися до дитинства та поринути в казковий світ для них справжнє задоволення. Актори сподіваються, що виставу прийдуть подивитися й діти, й дорослі. Тим паче, що вона буде справді захоплюючою.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте