Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
14:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мотофестиваль у Кам’янському: очікують до 300 байкерів з усієї України

Мотофестиваль у Кам’янському: очікують до 300 байкерів з усієї України

20 липня у Кам’янському вдруге проходитиме масштабний фестиваль екстремальних видів спорту – тематичний мотофестиваль «GORKA».

Згідно з розпорядженням Кам’янського міського голови про проведення в місті спортивно-масового заходу напередодні фестивалю відбулася робоча нарада щодо основних організаційних питань.

За планом фестиваль проходитиме з 19 по 21 липня. 20 липня о 12:00 відбудеться урочисте відкриття фестивалю та збір мото- колони. Після цього байкери рушать центром міста на лівобережжя, де зроблять почесне коло в районі Лівобережного парку та продовжать шлях до місця проведення фестивалю – зони відпочинку на Блакитному озері.

Напередодні фестивалю Департамент житлово-комунального господарства та будівництва міської ради обстежив проїжджу частину дороги за маршрутом мотоколони, щоб виявити недоліки та забезпечити ремонт дорожнього покриття.

Безпосередньо у день проведення фестивалю Кам’янський відділ поліції спільно з Муніципальною гвардією забезпечуватиме охорону правопорядку та безпеку руху мотоколони із супроводженням спеціальним автомобілем поліції на шляху від центрального майдану до кінцевого місця призначення. Також на фестивалі чергуватимуть пожежно-рятувальні загони міського управління Головного управління ДСНС. Управлінням охорони здоров’я міської ради буде організована чергова карета швидкої допомоги.

Тема цьогорічного фестивалю – епоха Відродження. За умовами організаторів усі учасники повинні вбратися у відповідні костюми. Протягом дня очікується насичена розважальна програма з різноманітними виступами творчих колективів, номерами та конкурсами. Для учасників фестивалю в’їзд на територію зони відпочинку безкоштовний. За попередніми даними участь у заході братимуть біля 300 мотоциклістів з усієї країни.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте