Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
12:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Арт-Вертеп представляє: проект Романа Мірошниченка RM-Trio

Арт-Вертеп представляє: проект Романа Мірошниченка RM-Trio
14 березня до Дніпропетровська завітає один із кращих світових джазових гітаристів Роман Мірошниченко (Москва) зі своїм тріо.

Роман Мірошниченко - один з провідних гітаристів СНД. Володар «Гран-Прі» міжнародного джазового конкурсу-фестивалю «DoDж 2004». Виступав із зірками світового джазу: Al DI MEOLA, Frank Colon, Джіваном Гаспаряном, Saskia Laroo, Richie Cole, Milcho Leviev, Mario Parmisano, Joao Donato. Його гітара звучить у саундтреках популярних російських кінофільмів, в альбомах зірок російської естради. У манері гри Романа Мірошниченка критики вбачають вплив таких найвидатніших майстрів гітари, як Al Di Meola, John Mclaughlin.

Характерні виконавські риси Романа Мірошниченка — це яскрава мелодійність, бездоганне імпровізаційне мислення, віртуозні пасажі й оригінальне звучання акустичної гітари в сукупності з новітніми технологіями гітарного обладнання.

Роман є офіційним обличчям компанії Ovation Guitars на території СНД. У 2003 створює свій сольний проект RMProject, який регулярно і з великим успіхом виступає у багатьох містах СНД І Європи, на сьогодні є одним із найбільш бажаних колективів інструментальної музики та частим гостем-хедлайнером найбільш престижних джазових та гітарних фестивалів.

Концерт відбудеться 14 березня о 20:00 у кав`ярні «ПроJazz» (вул. Рогальова, 12-б).

Вартість квитків - 80 грн. - попередньо, 100 грн. - в день концерту.

Довідки та замовлення за тел. 33-55-82 та в "Білокнижнику".
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті