У 2018 році на Дніпропетровщині зросло виробництво мінеральної води, молочних продуктів і макаронів.
Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Значний попит на продукцію підприємств Дніпропетровщини зумовлений її високою якістю та доступною ціною. Виготовлені в нашій області продукти можна побачити в магазинах по всій Україні», – розповіли в управлінні агропромислового розвитку Дніпропетровської ОДА.
У порівнянні з 2017 роком на 55% зросло виробництво негазованої мінеральної води й на 33% – газованої. Виготовили на 14% більше йогуртів і на 7% – макаронів. На 5% більше випустили молока, вершків і сиру. На 4% – ковбаси та інших м'ясних продуктів.
Нині в області працюють більше 100 потужних переробних підприємств.
![]() |
Gorod`ській дозор |
![]() |
Фоторепортажі та галереї |
![]() |
Відео |
![]() |
Інтерв`ю |
![]() |
Блоги |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
![]() |
Погода |
![]() |
Архів новин |
умники Відповісти | З цитатою