Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
21:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі у навчальному пункті відбувся випуск пожежних-рятувальників та водіїв

|«« «« »» »»|

24 травня на базі навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України відбувся випуск слухачів курсу професійно-технічного навчання.

З 2 квітня по 23 травня 15 слухачів здобували професію «Машиніст насосних установок пожежно-рятувального транспортного засобу», а в термін з 22 січня до 23 травня 57 слухачів здобули професію «пожежний-рятувальник».

Професійно-технічне навчання складалось із двох етапів – практичної частини та виробничої практики у рятувальних підрозділах області.

Під час навчання, кваліфікаційною атестацією було присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник». За час проходження навчання слухачі опанували курс, який необхідний для виконання обов’язків у повсякденному житті професійного рятувальника.

За участі начальника Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Андрія Кульбача, кожному слухачеві було вручено відповідне свідоцтво державного зразка, яке надає право приступити до виконання своїх службових обов’язків – пожежних-рятувальників чи водії.

В рамках випуску проведені показові навчання з гасіння пожежі на поверхах будівлі із залученням пожежно-рятувальної та спеціальної техніки.

Випускники показали свої вміння на показовому майданчику: пройшли смугу з перешкодами, здійснили підйом у вікно 4-го поверху навчальної башти, де знаходився потерпілий, транспортували потерпілого, а також окремо осаджували радіоактивну хмару.

Керівництвом оцінено навчання випускників за загальною оцінкою «добре».

Gorod.dp.ua на Facebook.


сергей  (25.05.18 08:04): Чемпионат пожарный в Днепре: не всё получалось...
https://youtu.be/wbIdxS0_H_o
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті