Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
23:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В у Романковому зводять перший садочок у формі стільників

|«« «« »» »»|

У найстаршому мікрорайоні Кам'янського – Романковому – ДніпроОДА зводить сучасний дитсадок. Як повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, після відкриття його відвідуватимуть 115 малюків.

«Сучасна освіта для сучасних дітей. Починаємо із дошкільнят. Для них зводимо нові дитсадки – стильні та енергоефективні. Привчаємо дітей області до комфортних умов ще змалечку, – сказав Валентин Резніченко. – Один із садків «з нуля» матимуть мешканці Романкового. Тут дошкільного закладу взагалі ніколи не було».

Будівництво садка – подія для місцевих мешканців.

«У мене двоє дітей. Старша до садочка не ходила – не було можливості. Сподіваюсь, що молодшому більше пощастить. З нетерпінням чекаємо на відкриття, уважно стежимо за будівництвом», – поділилася молода мама Романкового Ольга Дігтяренко.

Садочок у формі стільників матиме сонячні панелі, власну альтернативну котельню, розповів директор майбутнього закладу Роман Масляніков.

«А ще матимемо власний дворик, а там – ландшафтний дизайн, невеличкий басейн. Діти вивчатимуть природу», – розповів він.

Нині будівельники вже заклали фундамент, стали до цегляної кладки. Після відкриття заклад відвідуватимуть 115 хлопчиків та дівчаток.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті